BEDRIJFSKLEDING

De beste kwaliteit en gepaste stijl… dat wilt u met uw bedrijfskleding uitstralen. En karakter natuurlijk. Ook die wensen kan Fox Productions realiseren.

 

KWALITEITSKLEDING MET EEN LANGE LEVENSDUUR

Met onze moderne decoratietechnieken en jarenlange expertise in het printen en borduren van textiel, zorgen wij voor prettig draagbare én betaalbare bedrijfskleding met een duidelijke corporate identity.

Van jassen, T-shirts, polo’s, (hooded) sweaters en broeken, tot petjes, sloven en handdoeken. Voor een goede prijs zien uw medewerkers en organisatie er verzorgd uit en zijn ze meteen herkenbaar. Bedrijfskleding laten bedrukken of borduren? Uw organisatie komt perfect voor de dag!

bedrijfskleding-1
bedrijfskleding-2
bedrijfskleding-3
bedrijfskleding-4

kwaliteitskleding met een lange levensduur (ook in de horeca)

maatwerk versterkt de uitstraling van uw corporate identity

State of the art printtechnieken: full color printing en logo’s op bedrijfskleding borduren

fulfillment logistics en ‘on demand’ bedrijfskleding bestellen uit onze catalogi

DIRECT
BESTELLEN

uit onze catalogi

DASSY
PREMIER
VOLLEDIGE PORTFOLIO

Innovatieve decoratietechnieken

Als geen ander beheerst Fox Productions Clothing het ambacht van textielbedrukking en zijn wij thuis in innovatieve decoratietechnieken. Met dertig jaar ervaring in het bedrukken en borduren van kleding en ander textiel én met ons unieke leveranciersnetwerk, kunnen wij uw wensen perfect uitvoeren.

Maatwerk in textielbedrukking

Fox Productions Clothing werkt met verschillende productietechnieken om textiel volgens uw unieke wensen te decoreren. Er is veel mogelijk en alles wordt voor u geregeld. Wij geven advies op maat en denken mee over de uitstraling, afmetingen en plaatsing van de uiting of de afbeelding.