MERCHANDISE

FOX Productions Clothing ontwikkelt en beheert merchandise- en fan-based textiel voor veel vooraanstaande bedrijven. Onze bedrukte en geborduurde merchandise concepten hebben zich bewezen in sport, muziek, musea, experience, pretparken en andere amusementsgerelateerde markten.

CREATIEF DESIGN, OP MAAT GEMAAKT

Door het laten bedrukken en borduren van merchandisetextiel blijft u niet meer onopgemerkt

Wij begrijpen de kracht van emotie en het effect van merkbeleving. Daarom weten we hoe we op klantervaringen kunnen inspelen. FOX Productions Clothing denkt creatief met u mee over consumentenproducten, verpakking en presentatie. Samen met u ontwikkelen onze experts een opmerkelijke en op maat gemaakte collectie van uitstekende kwaliteit en prijs. Zo weten we uw doelgroep te bereiken en zorgt u voor meer verkoop en brand awareness.

fox-merchandise-slider-2
fox-merchandise-slider-3
fox-merchandise-slider-4
fox-merchandise-slider-5
fox-merchandise-slider-6
fox-merchandise-slider-1

DIRECT
BESTELLEN

uit onze catalogi

ALLE CATALOGI
VOLLEDIGE PORTFOLIO
Sinds april 2012 werken wij samen met Fox Productions. Een andere manier van presenteren, korte termijn mogelijkheden en een intensieve samenwerking met hun eigen ontwerpafdeling hebben er toe bijgedragen dat de verkoop van onze Heineken shirtjes in de Shop Heineken Experience bijna is verdubbeld. Vooral door de flexibiliteit, service, originaliteit en betrokkenheid zijn wij blij met de samenwerking tussen Fox en de Shop Heineken Experience.
Heineken Experience Amsterdam

Innovatieve decoratietechnieken

Als geen ander beheerst FOX Productions Clothing het ambacht van textielbedrukking en zijn wij thuis in innovatieve decoratietechnieken. Met dertig jaar ervaring in het bedrukken en borduren van kleding en ander textiel én met ons unieke leveranciersnetwerk, kunnen wij uw wensen perfect uitvoeren.

Maatwerk in textielbedrukking

FOX Productions Clothing werkt met verschillende productietechnieken om textiel volgens uw unieke wensen te decoreren. Er is veel mogelijk en alles wordt voor u geregeld. Wij geven advies op maat en denken mee over de uitstraling, afmetingen en plaatsing van de uiting of de afbeelding.